+386 (0)40 439 454 ali 059 052 341 jozica.horvat@remoras.si

O REMORAS

REMORAS sodi v skupino manjših računovodskih servisov, ki povezuje svoje znanje v celostne rešitve na področju računovodstva in davčnega svetovanja. Individualen pristop in prilagodljivost omogočata, da so storitve opravljene kakovostno in strokovno.

Podjetje REMORAS predstavljam Jožica Horvat, diplomirana ekonomistka, smer podjetniške finance. S svojim znanjem in več kot 10-letnimi izkušnjami vam odvzamem skrbi za računovodski del vašega posla in omogočim, da se lahko osredotočite na jedro vašega poslovanja. Obveščam vas o novostih ter skrbim, da je vaše poslovanje skladno z računovodskimi standardi in davčno zakonodajo. Za zahtevnejše primere nudim tudi davčno svetovanje.

Skozi delo sem ugotovila, da večina podjetij, poleg računovodske podpore, potrebuje tudi pomoč pri administrativnih izzivih. Tako svojim strankam ne nudim le pomoči pri računovodstvu, temveč tudi na širšem administrativnem področju (obračun trošarine, izdaja računov, prijava in odjava delavcev, pogodbe o zaposlitvah, pogodbe o poslovnem sodelovanju).

Pri svojem delu se ves čas strokovno nadgrajujem, cene svojih storitev imam konkurenčne, saj v mojem ozadju ni velikega aparata z množico neosebnih referentov.

Iz računovodskega stališča vam odvzamem skrbi, da se lahko posvetite svojemu poslu, kar je vaš in moj cilj. Moj odnos do strank je osebno naravnan. Svojim strankam želim postati dolgoročen in zaupanja vreden partner.

Stojim za tem, da so storitve podjetja REMORAS:

  • naravnane individualno, na potrebe in želje stranke,
  • profesionalne in kvalitetne,
  • opravljene odgovorno,
  • usmerjene tako, da vam s hitro odzivnostjo omogočajo nemoteno poslovanje.